Grenzeloos Verliefd: Floor en Eugene in Zuid-Afrika

Van Utrecht naar St.Lucia

Floor is voor de liefde naar Zuid-Afrika verhuist. Na drie jaar op en neer reizen, heeft ze haar huisje in Utrecht eindelijk opgezegd en zich bij Eugene in St Lucia gevoegd. Het leven in een klein dorp in Zuid-Afrika ziet er net iets anders uit dan in het bruisende Utrecht. Dat kun je zien in de aflevering van Grenzeloos Verliefd die is uitgezonden op 14 november 2017 bij Net5.

In de aflevering van Grenzeloos Verliefd zie je hoe de transformatie van Utrecht naar St Lucia is verlopen. Floor vertelt daarin hoe ze Eugene heeft leren kennen en hoe hun liefdesverhaal zich stap voor stap heeft ontwikkelt. Eugene heeft zijn eigen bedrijf in Zuid-Afrika en Floor heeft haar coachingspraktijk Franck & Fruitig in Utrecht. Ze zouden van elkaar nooit vragen om hetgeen dat de ander heeft neergezet op te geven. Beiden vinden super veel waardering en plezier in hun werk. En ze weten wat het kost om als zelfstandige iets op te bouwen.

Maar als je verder wilt groeien in de relatie, past het op en neer reizen op een gegeven moment niet meer. Floor heeft toen besloten om steeds langere periode in Zuid-Afrika te blijven en online te gaan coachen. Dat bleek goed te gaan, zowel individuele coaching als stellen die in hun relatie vastlopen. Omdat Floor niet in Zuid-Afrika mag werken, is het online coachen een perfecte manier om te kunnen blijven werken en ook bij haar geliefde Eugene te zijn.

Omdat Floor zelf ook merkt dat het wonen in het buitenland iets doet met je identiteit, heeft ze een nieuw coachingstraject opgezet, speciaal voor mensen die in het buitenland wonen en werken. Bij ‘Feel at home abroad’ coacht Floor, samen met collega Martine Hulsman, mensen die zichzelf in het buitenland opnieuw moeten uitvinden. Wonen in het buitenland legt ook druk op relaties. Er verandert veel en dat is niet altijd makkelijk om mee om te gaan. Dan is het fijn als je een gesprekspartner hebt die je daarin kan begeleiden.

In december 2016 schreef Floor voor Grenzeloos Magazine over de transformatie van Utrecht naar St Lucia. Je kan de publicatie hier online lezen. De aflevering van Grenzeloos Verliefd is online te vinden via uitzending gemist.

© Franck & Fruitig 2017- Relatieproblemen oplossen
Alles wat je nodig hebt, is er al. Franck & Fruitig helpt om je eigen antwoorden te vinden.