Relatieproblemen oplossen in Zuid-Limburg

Franck & Fruitig biedt een reflectiearrangement aan om te onderzoeken waar het in je relatie vastloopt en zo je relatieproblemen op te lossen. Franck & Fruitig werkt samen met een mooie buitenlocatie in Zuid-Limburg. Boek samen een weekendje weg en neem uitgebreid de tijd voor elkaar.

Franck & Fruitig geeft geen standaard relatietherapie voor het oplossen van relatieproblemen. Het woord therapie roept bij veel mensen weerstand op. Franck & Fruitig werkt anders en biedt begeleiding en coaching voor het oplossen van relatieproblemen. In een programma-op-maat neemt Franck & Fruitig partners mee naar Zuid-Limburg om ‘naar binnen en buiten’ te kijken. In een ontspannen sfeer krijgen stellen de mogelijkheid om hun relatieproblemen te onderzoeken en op te lossen. De duur van het programma is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de beschikbaarheid.

Franck & Fruitig werkt met de dialoog en niet met diagnoses, vaste kaders en vaste betekenisgeving. Enkel door te observeren en te reflecteren komen in gesprekken zaken boven drijven. Tijdens het reflectiearrangement vraagt Franck & Fruitig door op wat zich in het gesprek voordoet en vraagt naar betekenisgeving van de partners. Dat houdt in dat partners eigen waarheden, overtuigingen en waarden onderzoeken.

Klik hier voor meer informatie.

 

Relatieproblemen oplossen Utrecht

Relatieproblemen oplossen

Hoe vaak loop je niet in een relaties tegen dezelfde dingen aan? Ieder mens en iedere relatie is vatbaar voor vaste patronen en gewoontes. Dat biedt een mens zekerheid en veiligheid; je werkt aan een netwerk van betekenissen en perspectieven. Voor een groot gedeelte gebeurt dit onbewust. Als twee mensen werken aan één toekomstperspectief ontstaan er ongetwijfelt wel eens botsingen en moeilijkheden; er zijn namelijk twee ego’s met een eigen wil, eigen belangen en eigen verlangen. Dit hoeft niet altijd tot grote, zichtbare problemen te zorgen. Toch kan het zijn dat je dingen niet uitspreekt naar partner. Of dat je je eigen verlangens opzij zet om conflicten uit de weg te gaan.

In een relatie krijgt iedereen te maken met vragen, keuzes en relatieproblemen. Vaak zit je zo vast in je eigen denk- en gedragspatroon dat het moeilijk is om helder te krijgen waar de schoen knelt. Een derde, onafhankelijk persoon kan je helpen van bril te wisselen voor een verandering van perspectief en belevingsverschuiving. Je krijgt dan de mogelijkheid nieuw inzicht op te doen voor het oplossen van je relatieproblemen.

 

Werk aan je relatie in een ontspannen sfeer

Door een paar dagen weg te zijn van huis neem je daadwerkelijk tijd voor jezelf en je partner. We gaan de natuur in; wandelen, oefeningen doen en we voeren dieptegesprekken. Je gaat verkennen welke dieperliggende behoeften en wensen ieder afzonderlijk heeft en waaraan jullie willen bouwen. Door bewust en aandachtig naar jezelf en je relatieproblemen te leren kijken, ontstaan tijdens het reflectieweekend nieuwe perspectievenvoor het oplossen van je relatieproblemen. Je kunt je partner met andere ogen gaan zien en krijgt inzicht waar de relatie vastloopt. Met dat inzicht maken we een plan van aanpak om in de praktijk toe te passen.

Franck & Fruitig werkt samen met een mooie buitenlocatie in Zuid-Limburg. Boek samen een weekendje weg en neem uitgebreid de tijd voor elkaar.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de locatie

© Franck & Fruitig 2017- Relatieproblemen oplossen
Alles wat je nodig hebt, is er al. Franck & Fruitig helpt om je eigen antwoorden te vinden.