Weggaan en ergens iets nieuws opbouwen. Of je nu permanent of tijdelijk emigreert als expat, je laat je vrienden en familie achter. Wonen en werken in het buitenland is naast een avontuur ook een ingrijpende levensverandering. Dat weet ik uit eigen ervaring. Het heeft best even geduurd voordat ik me in Zuid-Afrika thuis ging voelen.

Als expat moet je jezelf opnieuw uitvinden in een ander land.

Expat coaching helpt je leven vorm te geven met de bijhorende uitdagingen in het buitenland. Niet alleen als je over de grens gaat wonen, maar ook als je terug naar Nederland verhuist duurt het even voordat je went. Het vraag veel aanpassingensvermogen en creativiteit om je (weer) thuis te voelen.

Feel at home abroad

Uit eigen ervaring weet ik dat het wonen in het buitenland invloed heeft op je identiteit. Je kan niet de dingen doen die je gewend bent. Mensen in andere landen communiceren anders dan je gewend bent. Je kan niet helemaal jezelf zijn en er wordt een beroep gedaan op een andere kant van jezelf die je misschien nog niet kent. Expat coaching helpt je om bewust stil te staan en de uitdagingen te overbruggen.

In expat coaching kijken we naar jouw situatie en waar jij tegenaan loopt. Geen standaard programma maar helemaal op maat. Ook als je de wens hebt om naar het buitenland te gaan, kunnen we in een coachingstraject kijken hoe jij je kan verdiepen, voorbereiden en orienteren.

Voor meer verhalen en informatie kan je ook kijken op www.feelathomeabroad.com. Mocht je vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact op met Floor.