Het moedershap is een ingrijpende verandering in je leven. Naast de zogenaamde roze wolk, lopen de ervaringen en verhalen die bij het moederschap horen nogal uiteen. Aanstaande moeders met angst voor een miskraam. Nieuwe moeders die onzeker zijn en stress ervaren of zelfs burn-out raken. Of misschien heb je vragen en twijfel vooraf ,of je wel moeder wilt worden. Mama coaching helpt je om zicht te krijgen op je emoties, beelden en verwachtingen.

Het moederschap is een pad vol onzekerheden en vraagt om zelfinzicht en nieuwe vaardigheden

Welke gedachten en gevoelens je ook bezig houden, het leven zoals je het kende is niet meer. Je dagelijkse routine, je communicatie met anderen, je waarden; alles moet opnieuw uitgevonden worden. Misschien herken je jezelf niet meer. Of dat nu komt door slaapgebrek, stress of een disbalans in je hormoonhuishouden. Je relatie kan onder vuur komen te liggen doordat de focus wordt verlegd. Het is zoeken naar wat werkt in de nieuwe gezinssamenstelling en leren omgaan met de verwachtingen en beelden die je hebt. Het valt niet mee om een nieuwe balans te vinden en goed met elkaar te blijven communiceren.

Mama coaching is een cadeautje

Soms is het fijn als je daar een beetje in begeleid kan worden. In de mama coaching is er iemand die je hoort en steunt. Iemand bij wie je je hart kan luchten zonder dat geoordeeld wordt. Iemand die vraagt hoe het met jou is, zonder een ongevraagde mening en zonder te vergelijken. In de mama coaching staat jouw verhaal centraal en krijg je inzichten in je eigen leerproces van het moederschap. Als je relatie erg onder druk staat, kunnen we ook een combi maken met relatiecoaching. We kijken samen wat je nodig hebt en welke begeleiding bij je past.

Neem contact op met Floor als je vragen hebt of als je meer infomatie wilt. In een kennismakingsgesprek kijken we welke vraag je hebt. De mama coaching kan online zodat het gemakkelijk en efficient in te plannen bij het moederschap.