Wat anderen over Franck & Fruitig zeggen:

“Floor heeft ons weten uit te nodigen om op een andere manier naar onszelf, elkaar en situaties te kijken. Ondanks dat we zelf al veel geanalyseerd hadden, wist ze ons nog meer inzichten te doen vinden. Haar manier van gesprekken voeren sprak ons erg aan. Door haar rust, goede luisterhouding en kritische vragen met veel begrip en zonder enkele vorm van oordelen hebben wij ons al vanaf het eerste gesprek op ons gemak gevoeld.” Bas & Anouk (Relatieweekend)

“De combinatie van meditatie en yoga in de natuur en met like-minded mensen gaf me heel veel rust. Het persoonlijke gesprek met Floor tijdens de wandeling heeft me ook veel gegeven. Fijn om zonder beoordeeld te worden mijn verhaal kunnen doen en dmv vragen meer duidelijkheid over mezelf en mijn situatie te krijgen.” Mario (Deelnemer studentenretraite)

Ik vond Floor een heel fijne gesprekspartner. Ik heb in de gesprekken meer inzicht en meer zekerheid gekregen in wat ik wil. Inzicht in wat betreft de consequenties die een bepaalde beslissing met zich meebrengen. Zekerheid door alle mogelijkheden op een rijtje te hebben gezet. Daarnaast heeft ze heeft me aangemoedigd om te kiezen voor wat ik echt wil. Doordat ik alle mogelijkheden en consequenties heb geëvalueerd heb ik veel meer vertrouwen in de keuze die ik ga maken en ben ik er optimistisch over. Dat is een heel goede uitkomst.” Toke (Coachee begeleidingstraject)

 “Leuke indeling les, goede ontspannen sfeer, leerzaam mbt details ter verbetering van ons team. Johan (Deelnemer training samenwerking en communicatie)

Ik heb Floor leren kennen als een enthousiaste, gedreven persoon. Je kan op Floor rekenen en bouwen. Ze komt afspraken na en voert haar werkzaamheden met veel overgave en passie uit. Een aanwinst voor elke organisatie! Diet (Opdrachtgever)

“Floor liet ons met respect en zonder het gevoel beoordeeld te worden, ons naar elkaars kwaliteiten en minder goede eigenschappen kijken en hoe we die anders zouden kunnen bekijken.” Marianne

Lees hier meer over de ervaring van een pelgrim.

© Franck & Fruitig 2020 | Relatieproblemen oplossen
Alles wat je nodig hebt, is er al.