Herkent u dit?

U bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Maar welke medewerker zou nu een perfecte aanvulling zijn voor het team of de afdeling? Op basis van welke factoren maakt u uw selectie?

U geeft leiding aan een team, maar uw team zou in uw ogen veel beter kunnen presteren. U heeft al verschillende dingen geprobeerd, maar toch lukt het niet om uw team die boost te geven zodat ze ook daadwerkelijk beter gaan presteren. Hoe krijgt u het team zover dat ze meebewegen in uw richting?

U wilt een nieuw team samenstellen dat gaat werken aan een specifiek thema of aan een bepaald doel. Hoe stelt u dit team samen en hoe krijgt u dit team zo snel mogelijk gereed om te gaan presteren?

U werkt als hoofd P&O en merkt dat uw leidinggevenden moeite hebben om de targets voor hun afdeling of team te behalen. Wat kunnen deze leidinggevenden anders en beter doen om hun team wel de doelen te laten halen?

Op 24 juni geeft Tiem-O een workshop met als onderwerp:

Hoe bouw je een succesvol team? Tips & Tricks voor leidinggevenden en managers.

Datum en tijd: 24 juni 2013, 15:00 uur – 17:00 uur.

Plaats: Seats2Meet Utrecht, Centraal Station/Hoog Catharijne.

Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Aanmelden: Om u in te schrijven voor deze workshop, klik hier. Hier vind u ook de precies adres gegevens.

Na afloop vindt er een gezellige borrel plaats.

Bent u een teamleider of (P&O-)manager en wilt u weten hoe u uw team of teams beter kunt laten functioneren, schrijf u dan vandaag nog in voor deze interessante workshop!

Let op! Er is slechts een beperkt aantal plaatsen en vol = vol!

Als u denkt dat deze uitnodiging voor uw collega interessant is, voel u vrij de uitnodiging door te sturen of een introducee mee te nemen. Deze introducee dient zich afzonderlijk van u aan te melden door middel van de link bij “Aanmelden”.


Meer informatie: Indien u meer informatie wenst over deze workshop, dan kunt u bellen naar Floor Franck, 06 371 555 88 of u kunt een email sturen naar: info@Tiem-O.nl