Mijn zomervakantie kwam op het moment dat ik dat het hardst nodig had. Vanaf 1 juli heb ik 6 weken uitgeklokt bij mijn hele scala aan werkzaamheden en heb ik alle tijd genomen om de boel eens op te schonen en te recetten. Er is veel gebeurd het afgelopen half jaar en het was nodig om daar eens rustig bij stil te staan. #pracisewhatyoupreach

Mijn conclusie na deze pitstop, is dat ik niet meer alles wil blijven doen wat ik deed. Durven kiezen is beter dan jezelf voorbij lopen. Ik moest op een gegeven moment zoveel ballen hoog houden dat ik niet meer wist hoe ik mijn aandacht moest verdelen om niemand te kort te doen. Dat betekent dat ik minder versplinterd met mijn werk bezig wil zijn.

Hoe dat precies gaat uitpakken, zal de komende weken duidelijk worden. De Proefplaats lanceert eind deze maand haar programma tot aan eind januari 2015. Daar zal weer een nieuw aanbod staan van nieuwe diensten en workshops. Andere diensten zullen ook op mijn eigen website blijven staan, eventueel in samenwerking met anderen. Dus houd beide sites in de gaten!

Floor